Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g farfalle
  • 400 g verse gesneden snijbonen
  • 400 g champignons
  • 1 el milde olijfolie
  • 250 g diepvries wilde zalmfilet
  • 200 g zuivelspread knoflook en kruiden

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
  2. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
  3. Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes.
  4. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. \n
  5. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm is een recept van Albert Heijn