Mie met paksoi, paprika en vegaballetjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el milde olijfolie
- 350 g vegaballetjes
- 2 rode ui
- 1 rode paprika
- 1 stronk paksoi
- 3 tenen knoflook
- 1.5 el kerriepoeder
- 0.5 tl gemalen kaneel
- 200 ml De Zaanse Hoeve halfvolle melk
- 300 g mienestje
Bereiding
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de vegaballetjes 5 min. op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de rode uien in halve ringen van een ½ cm dik.
- Halveer de paprika, verwijder de steel en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van een ½ cm.
- Snijd de paksoi in repen van 1 cm dik, houd het wit en groen gescheiden. Snijd de knoflook fijn.
- Voeg de uien, paprika en het wit van de paksoi toe aan de pan en roerbak nog 3 min. mee.
- Voeg de kerriepoeder, kaneel en de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
- Schenk de melk erbij, voeg het groen van de paksoi toe en verwarm 2 min. op laag vuur mee.
- Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng door de saus.
Mie met paksoi, paprika en vegaballetjes is een recept van Albert Heijn