search
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
Recept van
Albert Heijn
Ingrediënten
200 g AH Biologisch gerookte spekreepjes
800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
500 g verse perle con basilico
125 g koelverse pestosaus verde
15 g verse basilicum
Bereiding
Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant.
Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.
Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.
Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto is een recept van
Albert Heijn