Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g AH Biologisch gerookte spekreepjes
  • 800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
  • 500 g verse perle con basilico
  • 125 g koelverse pestosaus verde
  • 15 g verse basilicum

Bereiding

  1. Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant.
  2. Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.
  3. Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.
  5. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto is een recept van Albert Heijn