Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 200 g AH Biologisch gerookte spekreepjes
- 800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
- 500 g verse perle con basilico
- 125 g koelverse pestosaus verde
- 15 g verse basilicum
Bereiding
- Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant.
- Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.
- Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.
- Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto is een recept van Albert Heijn