Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el milde olijfolie
  • 800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
  • 800 g cannellinibonen in blik
  • 370 g verse roerbakgarnaal knoflook
  • 690 g passata di pomodoro fijn gekruid

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min.
  2. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
  3. Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken.
  4. Verdeel de schotel over 4 borden.
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus is een recept van Albert Heijn