Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el milde olijfolie
  • 800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
  • 500 g verse tagliatelle
  • 300 g vegetarische kipstuckjes
  • 1 citroen
  • 200 g zuivelspread light bieslook

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten ca. 10 min.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de vegetarische kipstukjes 5 min.
  4. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten.
  5. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) toe aan de vegetarische kipstukjes. Verwarm 2 min. mee.
  6. Voeg de roerbakgroente en pasta toe en meng met elkaar.
  7. Verdeel de pasta over 4 borden. Serveer met de parten citroen.
Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente is een recept van Albert Heijn