Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el milde olijfolie
- 800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
- 500 g verse tagliatelle
- 300 g vegetarische kipstuckjes
- 1 citroen
- 200 g zuivelspread light bieslook
Bereiding
- Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten ca. 10 min.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de vegetarische kipstukjes 5 min.
- Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten.
- Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) toe aan de vegetarische kipstukjes. Verwarm 2 min. mee.
- Voeg de roerbakgroente en pasta toe en meng met elkaar.
- Verdeel de pasta over 4 borden. Serveer met de parten citroen.
Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente is een recept van Albert Heijn