Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg koelverse aardappelpartjes met schil
  • 2 el arachideolie
  • 4 diepvries lekkerbekjes
  • 400 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
  • 250 g gesneden kastanjechampignons
  • 90 g koelverse pestospread

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven.
  4. Keer de vis halverwege.
  5. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof.
  6. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.
  7. Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.
Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven is een recept van Albert Heijn