Andijviestamppot met tomaatjes en zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g romaatjes
  • 40 g ongezouten roomboter
  • 1 tl gedroogde dille
  • 900 g koelverse stamppotaardappel
  • 200 ml halfvolle melk
  • 500 g fijngesneden andijvie
  • 250 g warmgerookte zalmfilet

Bereiding

  1. Halveer de romaatjes. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de romaatjes met de dille en peper 10 min. op matig vuur op de snijkant.
  2. Kook ondertussen de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  3. Giet af, doe terug in de pan en stamp met de melk tot een smeui?ge puree. Meng de andijvie erdoor.
  4. Schep de romaatjes met de boter uit de pan erdoor. Breng de stamppot op smaak met peper en zout. Breek de zalm in stukken en verdeel erover.
Andijviestamppot met tomaatjes en zalm is een recept van Albert Heijn