Chocolade fudge

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g pure chocolade
  • 400 g gecondenseerde melk in blik
  • 0.5 tl zout

Bereiding

  1. Bekleed de ovenschaal met vershoudfolie. Laat het ook over de randen heen hangen.
  2. Breek de chocolade in stukjes.
  3. Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en roer de chocolade en het zout erdoor. Roer tot de chocolade is gesmolten.
  4. Giet het mengsel in de schaal. Vouw het overhangende folie overheen en dek af met nog meer vershoudfolie.
  5. Zet de fudge in de koelkast en laat in 3 uur opstijven.
  6. Stort de fudge uit de schaal op een snijplank en verwijder al het vershoudfolie.
  7. Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.
Chocolade fudge is een recept van Albert Heijn