Kruidnoten met choco-truffeldips

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g pure chocolade
  • 1 el ongezouten roomboter
  • 100 g kruidnoten
  • 4 el cacaopoeder
  • 30 g hagelslag puur

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met de boter in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie).
  2. De kom mag het water niet raken.
  3. Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade.
  4. Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is.
  5. Rol de helft van de kruidnoten door de cacao en bestrooi de andere helft met de hagelslag.
  6. Zet de kruidnoten in de koelkast en laat ze minimaal 30 min. opstijven.
Kruidnoten met choco-truffeldips is een recept van Albert Heijn