Kruidnoten met choco-truffeldips
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 100 g pure chocolade
- 1 el ongezouten roomboter
- 100 g kruidnoten
- 4 el cacaopoeder
- 30 g hagelslag puur
Bereiding
- Smelt de chocolade met de boter in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie).
- De kom mag het water niet raken.
- Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade.
- Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is.
- Rol de helft van de kruidnoten door de cacao en bestrooi de andere helft met de hagelslag.
- Zet de kruidnoten in de koelkast en laat ze minimaal 30 min. opstijven.
Kruidnoten met choco-truffeldips is een recept van Albert Heijn