Kip kerrie met sperziebonen4

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g langgraanrijst
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 1 el kerriepoeder
  • 450 g kiphaasjes
  • 200 g crème fraîche
  • 600 g sperziebonen
  • 20 g verse selderij

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de boter in een hapjespan en fruit de kerrie 1 min. Voeg de kip, crème fraîche, peper en zout toe en breng aan de kook.
  3. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen. Roer af en toe.
  4. Maak ondertussen de sperziebonen schoon en laat het puntje zitten. Kook in 7 min. beetgaar. Snijd de selderij fijn.
  5. Roer ¾ van de selderij door de kerrie. Serveer met de rijst en bonen en bestrooi met de rest van de selderij.
Kip kerrie met sperziebonen4 is een recept van Albert Heijn