Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 varkensbraadworsten
- 3 el zonnebloemolie
- 1 el venkelzaad
- 500 g gnocchi
- 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
Bereiding
- Verwijder het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin.\n
- Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
- Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee.
- Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst is een recept van Albert Heijn