Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 varkensbraadworsten
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 el venkelzaad
  • 500 g gnocchi
  • 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Bereiding

  1. Verwijder het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin.\n
  2. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
  4. Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee.
  5. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst is een recept van Albert Heijn