Pizza met mozzarella, paddenstoelen en salami
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 400 g paddenstoelenmix met paprika en bieslook
- 2 koelvers pizzadeeg met tomatensaus
- 250 g mozzarella
- 1 el gedroogde oregano
- 70 g Spianata Romana (salami)
- 250 g cherrytomaten
- 75 g rucola slamelange
- 3 el Deli Di Paolo Vinaigrette
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verhit een koekenpan of hapjespan zonder boter of olie op hoog vuur en roerbak de paddenstoelen 4-5 min. tot goudbruin.
- Rol de pizzabodems naast elkaar uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Duw de bodems met je vingers stevig tegen elkaar, zodat het 1 grote plaatpizza wordt. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus uit de verpakkingen.
- Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano.
- Beleg de helft van de pizza met de paddenstoelenmix, beleg de andere helft met de spianata romana.
- Bak de pizza in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
- Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng met de slamelange en de vinaigrette. Serveer de pizza met de tomaten-rucolasalade.
Pizza met mozzarella, paddenstoelen en salami is een recept van Albert Heijn