Pizza met mozzarella, paddenstoelen en salami

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g paddenstoelenmix met paprika en bieslook
  • 2 koelvers pizzadeeg met tomatensaus
  • 250 g mozzarella
  • 1 el gedroogde oregano
  • 70 g Spianata Romana (salami)
  • 250 g cherrytomaten
  • 75 g rucola slamelange
  • 3 el Deli Di Paolo Vinaigrette

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verhit een koekenpan of hapjespan zonder boter of olie op hoog vuur en roerbak de paddenstoelen 4-5 min. tot goudbruin.
  3. Rol de pizzabodems naast elkaar uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Duw de bodems met je vingers stevig tegen elkaar, zodat het 1 grote plaatpizza wordt. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus uit de verpakkingen.
  5. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano.
  6. Beleg de helft van de pizza met de paddenstoelenmix, beleg de andere helft met de spianata romana.
  7. Bak de pizza in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  8. Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng met de slamelange en de vinaigrette. Serveer de pizza met de tomaten-rucolasalade.
Pizza met mozzarella, paddenstoelen en salami is een recept van Albert Heijn