Noedelsoep met biefstuk, groenten en gekookt ei
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 middelgrote eieren
- 150 g biefstuk
- 1 el arachideolie
- 1 Saitaku ramen kit
- 500 ml kokend water
- 200 g fijngesneden prei
- 1 salade-ui
- 50 g taugé
- 75 g peen julienne
Bereiding
- Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 6 min. net niet hard.
- Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer in de lengte.
- Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en eventueel zout.
- Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 5 min., keer halverwege.
- Neem uit de pan en laat onder aluminiumfolie of een deksel rusten tot gebruik.
- Doe de 2 zakjes soepbasis uit de kit (per 2 personen) samen met het water in een soeppan en breng aan de kook.
- Voeg de noedels (uit de kit) en prei toe en kook 2 min. in de soep.
- Halveer ondertussen de salade-ui in de breedte en snijd in de lengte in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in dunne plakjes.
- Verdeel de tauge? en noedels met de prei over ruime kommen en schenk de soep erop
- Verdeel de peen julienne erover en leg de biefstukplakjes samen met het ei erop. Bestrooi met de salade-ui en de zeewier- sesammix (uit de kit).
Noedelsoep met biefstuk, groenten en gekookt ei is een recept van Albert Heijn