Quinoasalade met groene asperges en witte kaas
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 250 g driekleurenquinoa
- 350 g verse groene asperge
- 300 g diepvries tuinerwten
- 3 salade-uitjes
- 150 g witte kaas in olie
- 2.5 el rodewijnazijn
- 2 el mosterd
- 100 g babyspinazie
Bereiding
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.
- Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 1 cm. Kook de aspergestukjes en tuinerwten 4 min.
- Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Schep de witte kaas uit de pot en verkruimel.
- Meng de quinoa met 3 el olie uit de pot witte kaas (per 4 personen), de asperges, tuinerwten, salade-ui, azijn, mosterd, spinazie en de helft van de witte kaas.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de rest van de kaas.
Quinoasalade met groene asperges en witte kaas is een recept van Albert Heijn