search
Kip roerbak met sperziebonen en rijst
Recept van
Albert Heijn
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
225 g diepvries gebroken sperzieboon
3 el zonnebloemolie
300 g kipfiletreepjes
1.5 el kerriepoeder
450 g nasigroente
40 g verse selderij
Bereiding
Kook de rijst in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen de laatste 4 min. mee.
Giet de rijst en sperziebonen af en laat staan met de deksel op de pan.
Verhit ondertussen de olie in de wok of hapjespan en roerbak de kip met de kerrie en peper 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de nasigroente toe en roerbak al omscheppend 4 min. op hoog vuur.
Snijd ondertussen de selderij fijn. Voeg de rijst, sperziebonen en selderij toe en roerbak 2 min. mee.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en serveer.
Kip roerbak met sperziebonen en rijst is een recept van
Albert Heijn