Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pipe rigate
- 2 tenen knoflook
- 4 varkensbraadworsten
- 1 el milde olijfolie
- 800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero
- 390 g pastasaus basis Italiaanse kruiden
- 90 g Parmigiano Reggiano-flakes
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
- Haal het vel van de worsten en snijd het vlees grof.
- Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur.
- Bak het worstvlees 4 min. op hoog vuur, druk het vlees met een houten lepel in stukjes.
- Voeg de knoflook toe en bak 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min. mee.
- Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. mee.
- Meng de gekookte, afgegoten pasta door de saus.
- Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parmigiano Reggiano-flakes.
Pasta met Italiaanse roerbakgroente en worst is een recept van Albert Heijn