Stamppot met Italiaanse groente en braadworst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 el milde olijfolie
  • 4 runderbraadworsten
  • 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
  • 800 g koelverse aardappelpuree
  • 200 g semi-gedroogde cherrytomaatjes
  • 4 el dijonmosterd

Bereiding

  1. Verhit ? van de olie in een koekenpan. Bak de runderbraadworsten op middelhoog vuur in 13 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote hapjespan en roerbak de roerbakgroente 4-5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg de aardappelpuree toe aan de groenten en schep op laag vuur goed door. Schep de semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.
  3. Serveer met de braadworsten en verdeel de dijonmosterd over de borden.
Stamppot met Italiaanse groente en braadworst is een recept van Albert Heijn