Salade met haricots verts en spek

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g biologische spekreepjes
  • 350 g haricots verts
  • ½ tl dijonmosterd
  • 1 tl wittewijnazijn
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 50 g jonge bladsla

Bereiding

  1. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin de spekreepjes op middelhoog vuur in 7 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de haricots verts, laat de puntjes zitten. Kook in 4 min. beetgaar. Giet af en spoel af onder koud stromend water.
  3. Meng de mosterd met de azijn, olijfolie, peper en eventueel zout. Schep de haricots verts om met de dressing. Verdeel de sla over een schaal en verdeel de haricots verts en spekjes erover.
Salade met haricots verts en spek is een recept van Albert Heijn