Salade met sugarsnaps en bramen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 50 g hazelnoten
  • 300 g sugarsnaps
  • 15 g verse dille
  • 1 komkommer
  • 100 ml karnemelkdressing met bieslook (Zie recept elders op de website)
  • 150 g bramen

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin op middelhoog vuur de hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
  2. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af onder koud stromend water (blancheren) en laat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.
  3. Snijd de dille grof. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd dan in schuine plakjes.
  4. Meng de sugarsnaps, komkommer en dille tot een salade. Meng de karnemelkdressing erdoor. Bestrooi met de hazelnoten en bramen.
Salade met sugarsnaps en bramen is een recept van Albert Heijn