Salade met sugarsnaps en bramen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 50 g hazelnoten
- 300 g sugarsnaps
- 15 g verse dille
- 1 komkommer
- 100 ml karnemelkdressing met bieslook (Zie recept elders op de website)
- 150 g bramen
Bereiding
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin op middelhoog vuur de hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
- Breng een pan water met zout aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af onder koud stromend water (blancheren) en laat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.
- Snijd de dille grof. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd dan in schuine plakjes.
- Meng de sugarsnaps, komkommer en dille tot een salade. Meng de karnemelkdressing erdoor. Bestrooi met de hazelnoten en bramen.
Salade met sugarsnaps en bramen is een recept van Albert Heijn