Italiaanse omelet met roerbakgroente en cherrytomaten
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el zonnebloemolie
- 400 g Italiaanse roerbakgroente
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 250 g cherrytomaten
- 6 witte scharreleieren
- 100 ml halfvolle melk
- 100 g geraspte kaas 30
Bereiding
- Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente met de Italiaanse kruiden en peper 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten.
- Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Roer de kaas erdoor. Schenk het eimengsel bij de groente en meng goed. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel.
- Bak de omelet met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder de deksel en bak nog 5 min. tot de omelet helemaal gestold is en het vocht verdampt.
Italiaanse omelet met roerbakgroente en cherrytomaten is een recept van Albert Heijn