Pasta arrabbiata met tonijn, tomaat en olijven (advertorial)

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g Bonduelle groentepasta linzen & wortel
  • 2 rode uien
  • 500 g cherrytomaten
  • 2 el milde olijfolie
  • 180 g AH Excellent Taggia-olijven
  • 290 g tonijnstukken in olijfolie
  • 67½ g pesto arrabbiata
  • 250 g ricotta
  • 1 bakje Biologische tuinkers

Bereiding

  1. Kook de groentepasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen en de tomaten in kwarten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en bak nog 3 min.
  3. Laat de olijven en tonijn uitlekken. Giet de pasta af (vang 200 ml kookvocht op, per 4 personen) en spoel af onder koud stromend water. Meng de pasta met het kookvocht, de pesto en ricotta. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Schep het ui-tomatenmengsel, de olijven en tonijn erdoor en verdeel over diepe borden. Garneer met de tuinkers.
Pasta arrabbiata met tonijn, tomaat en olijven (advertorial) is een recept van Albert Heijn