Bami met vegetarische Kipstuckjes en gebakken ei

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g Conimex woknoodles
  • 450 g bamigroentepakket
  • 160 g Vegetarische Slager kipstuckjes
  • 2 el arachideolie
  • 200 g gesneden spitskool
  • 48 g Conimex bami goreng mix
  • 150 ml water
  • 4 grote eieren
  • 50 g Conimex gebakken uitjes

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd fijn. Neem de rode peper uit de bamigroente en snijd het steeltje ervan af.
  3. Snijd de Kipstuckjes grof. Verhit de helft van de olie in de wok en bak de Kipstuckjes op matig vuur 3 min. Voeg de bamigroente, rode peper en spitskool toe en bak 5 min. mee. Voeg de bami goreng-mix en het water toe. Breng aan de kook en zet het vuur uit. Schep de noedels erdoor.
  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de spiegeleieren. Verdeel de bami over diepe borden. Leg op elk bord een ei en verdeel de gebakken uitjes erover.
Bami met vegetarische Kipstuckjes en gebakken ei is een recept van Albert Heijn