Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 tenen knoflook
- 4 tomaten
- 2 el milde olijfolie
- 800 g black eyed bonen
- 800 g Italiaanse roerbak rapini pompoen kastanjechampignons
- 2 g gedroogde tijm
- 165 g gerookte makreelfilet
Bereiding
- Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.
- Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
- Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans is een recept van Albert Heijn