Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 tenen knoflook
  • 4 tomaten
  • 2 el milde olijfolie
  • 800 g black eyed bonen
  • 800 g Italiaanse roerbak rapini pompoen kastanjechampignons
  • 2 g gedroogde tijm
  • 165 g gerookte makreelfilet

Bereiding

  1. Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.
  2. Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
  3. Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans is een recept van Albert Heijn