Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el milde olijfolie
  • 800 g Italiaanse roerbakgroente fijngesneden
  • 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 4 tomaten
  • 250 ml kookzuivel
  • 200 g De Zaanse Hoeve geraspte kaas mild 45
  • 900 g AH Biologisch aardappelschijfjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente en Italiaanse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in plakken. Meng de kookzuivel met ? van de geraspte kaas, peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de roerbakgroente erover en schenk het roommengsel erover. Verdeel de tomaatplakken erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.
Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat is een recept van Albert Heijn