Kaasfondue met broccoli & brood

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 stuks robuust demi baguette wit
  • 400 g champignons
  • 1 el milde olijfolie
  • 1 stronk broccoli
  • 1 teen knoflook
  • 250 ml witte wijn
  • 600 g Zaanlander fondue
  • 1 g gemalen nootmuskaat
  • 250 g cherrytomaten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de stokbroden ca. 10 min. op een rooster in het midden van de oven.
  2. Veeg ondertussen de champignons schoon met keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. op hoog vuur. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 3 min. en giet af.
  3. Halveer de teen knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Doe de wijn in de fonduepan of pan met dikke bodem en breng op middelhoog vuur tegen de kook aan. Voeg de Zaanlander kaasfondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper.
  4. Snijd het brood in stukjes en serveer samen met de broccoli, champignons en cherrytomaten bij de kaasfondue.
Kaasfondue met broccoli & brood is een recept van Albert Heijn