Gnocchiroerbak met spek & courgette

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 1 kg gnocchi
  • 110 g verse kruidenboter met knoflook
  • 250 g gerookte spekreepjes
  • 2 courgette
  • 2 tenen knoflook
  • 2½ g komijnzaad
  • 20 g verse selderij

Bereiding

  1. Snijd elke ui in 8 parten. Verhit de kruidenboter in 2 grote koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de gnocchi en rode ui in ca. 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.
  2. Verhit ondertussen de hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant op middelhoog vuur.
  3. Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm en de tenen knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en het komijnzaad toe aan het spek en bak nog 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Snijd de selderij fijn en meng de helft met de gnocchi. Schep de gnocchi om met de groente, verdeel over de borden en garneer met de rest van de selderij.
Gnocchiroerbak met spek & courgette is een recept van Albert Heijn