Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g koelverse AH Biologisch fusilli ai ceci (kikkererwtenpasta)
  • 1 aubergine
  • 2 el arachideolie
  • 250 g romaatjes
  • 75 g witte kaasblokjes in kruidenolie
  • 2 el zongerijpte olive nere

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes, voeg toe aan de aubergine en bak nog 3 min. mee. Bestrooi met peper en zout.
  3. Meng de pasta, aubergine, tomaten, witte kaasblokjes, 2 el van de kruidenolie (per 2 personen) en de olijven door elkaar en verdeel over de borden.
Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten is een recept van Albert Heijn