Vitello-tonnatorolletjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 ansjovisfilets in olie in blik
  • 160 g tonijnstukken in olijfolie
  • ½ citroen
  • 2 el mayonaise
  • 2 el kappertjes
  • 4 tortillawraps
  • 125 g kalfsfricandeau
  • 30 g rucolasla

Bereiding

  1. Laat de ansjovis en tonijn uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de tonijn, ansjovis, mayonaise, het citroensap en -rasp in een hoge de hoge beker en pureer tot een gladde saus. Breng de tonijnsaus op smaak versgemalen zwarte peper en meng de kappertjes erdoor.
  2. Bestrijk de tortillawraps met de tonijnsaus en verdeel daar de plakjes fricandeau over. Verdeel er wat rucola over en rol strak op. Snijd 1 cm de zijkanten eraf en snijd in plakken van 2½ cm. Steek in elk rolletjes een prikker.
Vitello-tonnatorolletjes is een recept van Albert Heijn