Vitello-tonnatorolletjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 ansjovisfilets in olie in blik
- 160 g tonijnstukken in olijfolie
- ½ citroen
- 2 el mayonaise
- 2 el kappertjes
- 4 tortillawraps
- 125 g kalfsfricandeau
- 30 g rucolasla
Bereiding
- Laat de ansjovis en tonijn uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de tonijn, ansjovis, mayonaise, het citroensap en -rasp in een hoge de hoge beker en pureer tot een gladde saus. Breng de tonijnsaus op smaak versgemalen zwarte peper en meng de kappertjes erdoor.
- Bestrijk de tortillawraps met de tonijnsaus en verdeel daar de plakjes fricandeau over. Verdeel er wat rucola over en rol strak op. Snijd 1 cm de zijkanten eraf en snijd in plakken van 2½ cm. Steek in elk rolletjes een prikker.
Vitello-tonnatorolletjes is een recept van Albert Heijn