Gnocchi in tomatensaus met groenten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 400 g bloemkool- en broccoliroosjes
  • 2 el kappertjes in pot
  • 2 el milde olijfolie
  • 1 kg Grand’Italia gnocchi
  • 690 g Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles
  • 15 g verse basilicum

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de uien in dunne partjes en halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes. Doe de ui, bloemkool- en broccoliroosjes en kappertjes in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.
  2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tomatensaus in een steelpan.
  3. Giet de gnocchi af en schep door de saus. Verdeel samen met de geroosterde groenten over de borden. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes, strooi samen met de kaas over het gerecht en serveer.
Gnocchi in tomatensaus met groenten is een recept van Albert Heijn