Spicy wokgerecht met volkorennoedels en garnalen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g broccoli
  • 2 verse rode peper
  • 2 tenen knoflook
  • 3 el arachideolie
  • 50 ml kraanwater
  • 400 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl sesamolie
  • 200 g verse gekookte en gepelde garnalen
  • 200 g Go-Tan volkorennoedels

Bereiding

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Halveer de pepers in de lengte. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees ?fijn. Snijd de kno?flook f?ijn.
  2. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de broccoli 3 min. op hoog vuur. Voeg het water toe en roerbak tot het vocht is verdampt. Voeg de kno?flook, de peper en de wokgroente toe en roerbak nog 5 min.
  3. Meng de sojasaus met de sesamolie en meng met de garnalen. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep het garnalenmengsel samen met de noedels nog kort door de groente.
Spicy wokgerecht met volkorennoedels en garnalen is een recept van Albert Heijn