Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 400 g kastanjechampignons
- 1½ el milde olijfolie
- 300 g kiphaasjes
- 1 robuust stokbrood wit
- 200 g peultjes
- 400 g gebroken sperziebonen
- 50 g hazelnoten
- 10 g Verstegen groentefinish mix voor boontjes
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten.
- Verhit 2/3 van de olie in een koekenpan en bak de champignons in 7 min. op middelhoog vuur goudbruin Verhit ondertussen een grillpan. Bestrijk de kiphaasjes met de rest van de olie en gril in 5 min. gaar. Keer halverwege.
- Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Kook ondertussen de peulen en sperziebonen in 5 min. beetgaar. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. Laat iets afkoelen en hak grof.
- Schep de bonen om met de champignons, hazelnoten en de groentefinish. Verdeel over een grote schaal en verdeel de kip erover. Serveer met het stokbrood.
Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes is een recept van Albert Heijn