Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g kastanjechampignons
  • 1½ el milde olijfolie
  • 300 g kiphaasjes
  • 1 robuust stokbrood wit
  • 200 g peultjes
  • 400 g gebroken sperziebonen
  • 50 g hazelnoten
  • 10 g Verstegen groentefinish mix voor boontjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten.
  2. Verhit 2/3 van de olie in een koekenpan en bak de champignons in 7 min. op middelhoog vuur goudbruin Verhit ondertussen een grillpan. Bestrijk de kiphaasjes met de rest van de olie en gril in 5 min. gaar. Keer halverwege.
  3. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Kook ondertussen de peulen en sperziebonen in 5 min. beetgaar. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. Laat iets afkoelen en hak grof.
  4. Schep de bonen om met de champignons, hazelnoten en de groentefinish. Verdeel over een grote schaal en verdeel de kip erover. Serveer met het stokbrood.
Groene-bonensalade met hazelnoten, champignons en kiphaasjes is een recept van Albert Heijn