Maaltijdsalade met groene groenten en tonijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g verse sperziebonen
  • 50 g babyspinazie
  • 107 g zwarte bonen in blik
  • 60 g tonijnstukken in olijfolie
  • ½ tl gedroogde dragon
  • 1 tl kappertjes in pot
  • 2 tl pompoenpitten

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen in 5 min. beetgaar. Snijd de spinazie grof.
  2. Doe de bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de tonijn niet uitlekken; de olie kun je gebruiken als dressing. Meng de spinazie, sperziebonen, tonijn, zwarte bonen, dragon en wat van de olie van de tonijn door elkaar op een bord.
  3. Bestrooi met de kappertjes en besprenkel met 1tl kappertjesvocht (per persoon). Breng op smaak met zwarte peper. Bestrooi met de pompoenpitten.
Maaltijdsalade met groene groenten en tonijn is een recept van Albert Heijn