Couscoussalade met feta, kipgehakt en bospeen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 200 g couscous
- 2 el milde olijfolie
- 300 g kipgehakt naturel
- 1 el Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout
- 600 g bospeen
- 1 komkommer
- 1 sinaasappel
- 50 g gerookte amandelen
- 150 g feta
- 50 g Kalamata-olijven
Bereiding
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt in 6 min. bruin en rul. Breng op smaak met de ras el hanout en eventueel zout. Laat afkoelen op een bord.
- Schrap ondertussen de wortels en maak er met een dunschiller lange linten van.
- Maak met de dunschiller ook linten van de komkommer. Gebruik het binnenste deel met de zaadjes niet.
- Meng de couscous met het gehakt, de wortel- en komkommerlinten en de rest van de olie. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en meng door de salade.
- Hak de amandelen grof en verbrokkel de kaas. Verdeel de kaas, amandelen en olijven over de salade.
Couscoussalade met feta, kipgehakt en bospeen is een recept van Albert Heijn