Rijkgevulde groentebowl met tonijn & pittige dressing

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 800 g courgettespaghetti
  • 2 winterpenen
  • 2 midi komkommers
  • 1 eetrijpe mango
  • 290 g tonijn in olijfolie
  • 300 g biologische gesneden rodekool
  • 2 el wittewijnazijn
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 200 g zuivelspread naturel
  • 1 g chilivlokken
  • 6 el kraanwater
  • 60 g milde kiemgroente

Bereiding

  1. Doe de courgettespaghetti in een vergiet, schenk er kokend water over en laat goed uitlekken. Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Snijd de komkommers in plakjes. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Laat de blikjes tonijn uitlekken. Schep de rodekool om met de azijn en olie.
  2. Meng de zuivelspread, chilivlokken en het water tot een dressing. Schep de tonijn om met de helft van de dressing.
  3. Verdeel de courgettespaghetti over een grote schaal. Verdeel de peen, komkommer, mango, tonijn, rodekool en kiemgroente in componenten over de courgette. Besprenkel met de rest van de zuivelspreaddressing.
Rijkgevulde groentebowl met tonijn & pittige dressing is een recept van Albert Heijn