Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g HAK Mexicaanse groenteschotel
  • 8 worteltortilla's
  • 200 g gesneden ijsbergsla
  • 150 g peen julienne
  • 100 g geraspte cheddar
  • 125 g sour cream

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
  4. Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.
Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne is een recept van Albert Heijn