Luxe boodschappenlijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 AH Les Pains de Boulogne meergranen half
  • 300 g AH knäckebröd sesam
  • 1 AH Biologisch komkommer
  • 5 AH Biologisch trostomaten
  • 125 ml cremaceto classico, 55% balsam
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 1 liter Optimel drinkyoghurt framboos 0%
  • 1½ liter Arla biologische halfvolle melk
  • 1 liter AH vers sap appel-peer-framboos
  • 250 g ongezouten roomboter in de kuip
  • 100 g AH Biologisch kipfilet plakjes
  • 120 g Greenfields rosbief naturel
  • 80 g AH Excellent serranoham
  • 170 g AH Ardennerpaté
  • 225 g Old Amsterdam 48
  • 175 g Maaslander Jong belegen 50
  • 200 g hummus naturel
  • 175 g Johma eisalade
  • 150 g slamelange rode biet
  • 300 g AH salademix
  • 15 g verse basilicum
  • 200 g AH falafel
  • 250 g verse gegrilde-groentemix
  • 150 g Galbani mini-mozzarellabolletjes
  • 400 g verse kersen
  • ½ doosje Clipper organic lemon & ginger tea
  • ½ doosje Clipper organic earl grey tea
  • 6 blikken Coca-Cola zero sugar
  • 4 AH servetten wit

Bereiding

  1. Tijd voor een verwenlunch. Pak eerst de lunch producten die je buiten de koelkast bewaart en zet ze klaar op de lunchtafel.
  2. Haal vervolgens de verse en gekoelde lunch producten uit de koelkast. Zo voorkom je dat ze onnodig lang buiten de koelkast staan en blijven ze langer vers! Beleg de broodjes royaal met hartig beleg van hoge kwaliteit.
  3. Liever een salade? Maak er een goed gevulde maaltijdsalade van met de lekkerste toppings! Zo blijf je langer vol en grijp je minder snel naar tussendoortjes.
  4. Bij een goede lunch hoort ook een stuk fruit en/of lekker drankje. Vergeet de servetten niet.
Luxe boodschappenlijst is een recept van Albert Heijn