Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 4 tomaten
- 800 g zwarte bonen in blik
- 600 g ovengroente courgette, rode paprika en peen
- 4 g gerookte paprikapoeder
- 4 g gemalen komijn
- 3 el milde olijfolie
- 1 limoen
- 525 g verse pangasiusfilets
- 15 g verse koriander
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in parten. Doe de zwarte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
- Meng de tomaten met de bonen, ovengroente, het gerookte-paprikapoeder, de komijn en de olie en breng op smaak met peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, halveer de vrucht en pers uit. Halveer de vis in de breedte en schep om met 1 tl limoenrasp, 1 el -sap en peper (per 4 personen). Verdeel over de groente. Rooster in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
- Snijd de koriander grof en bestrooi voor het serveren over de traybake.
Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen is een recept van Albert Heijn