Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 800 g zwarte bonen in blik
  • 600 g ovengroente courgette, rode paprika en peen
  • 4 g gerookte paprikapoeder
  • 4 g gemalen komijn
  • 3 el milde olijfolie
  • 1 limoen
  • 525 g verse pangasiusfilets
  • 15 g verse koriander

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in parten. Doe de zwarte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
  2. Meng de tomaten met de bonen, ovengroente, het gerookte-paprikapoeder, de komijn en de olie en breng op smaak met peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, halveer de vrucht en pers uit. Halveer de vis in de breedte en schep om met 1 tl limoenrasp, 1 el -sap en peper (per 4 personen). Verdeel over de groente. Rooster in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
  4. Snijd de koriander grof en bestrooi voor het serveren over de traybake.
Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen is een recept van Albert Heijn