Nasi met vegetarische Kipstuckjes en sate´saus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g zilvervliesrijst
  • 2 el arachideolie
  • 160 g Vegetarische Slager kipstuckjes
  • 600 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
  • 19 g Conimex nasi kruidenmix
  • 4 AH Biologisch eieren
  • 200 g Calvé pindasaus mild
  • 75 g Conimex cassave kroepoek

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en bak de Kipstuckjes 2 min. Voeg de wokgroenten en kruidenmix toe en bak 5 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.
  3. Verwarm ondertussen de pindasaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur. Verdeel de nasi over borden. Halveer de omelet, snijd in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.
Nasi met vegetarische Kipstuckjes en sate´saus is een recept van Albert Heijn