Ravioli met asperges & garnalen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ citroen
  • 30 g Pecorino Romano
  • 500 g witte asperges
  • 250 g verse ravioli verde burrata e pomodoro arrostito
  • 40 g Campina ongezouten grasboter
  • 5 g verse bieslook
  • 100 g Hollandse garnalen

Bereiding

  1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Rasp de kaas. Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd er vervolgens lange linten van met een dunschiller.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.
  3. Smelt ondertussen de boter in een pan en snijd de bieslook fijn.
  4. Haal de pasta en aspergelinten met een schuimspaan uit de pan en verdeel over borden. Verdeel de gesmolten boter, garnalen, bieslook en kaas over de pasta. Bestrooi met het citroenrasp en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer de citroenparten erbij.
Ravioli met asperges & garnalen is een recept van Albert Heijn