Chocolade harten versieren (Advertorial)

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kletskop
  • 50 g pure chocolade
  • 1 Verkade hart karamel zeezout
  • 2 kruidnootrotsjes
  • 1 Dr. Oetker chocofantasie
  • 50 g witte chocolade
  • 3 gevriesdroogde frambozen
  • 4 kruidnoten
  • 2 Verkade hart melk
  • 5 g zachte zilveren parels
  • 6 chocolade kruidnoten (wit, melk en puur)

Bereiding

  1. Verkruimel de kletskop. Breng een pan met een laag water aan de kook en hang een hitte-bestendige kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Breek de chocolade in stukjes en laat smelten in de kom (au bain-marie).
  2. Druppel de helft van de gesmolten pure chocolade over een van de drie chocoladeharten. Decoreer het hart met de kletskopkruimels, de kruidnootrotsjes en chocofantasie.
  3. Smelt ook de witte chocolade au bain-marie, in een aparte kom. Verkruimel ondertussen de frambozen en 2 kruidnoten. Zigzag de helft van de witte chocolade met een theelepel over een van de drie chocoladeharten en strooi er de verkruimelde frambozen en kruidnoten samen met de zachte zilveren parels over.
  4. Zigzag de overgebleven chocolade met een theelepel over het laatste hart. Verdeel er hele of verkruimelde (chocolade) kruidnoten en over.
Chocolade harten versieren (Advertorial) is een recept van Albert Heijn