Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g biefstuk
  • 3 cm verse gember
  • 1 teen knoflook
  • 2 salade-uitjes
  • ½ Chinese kool
  • 200 g aspergebroccoli
  • 1½ el sesamolie
  • 200 g sugarsnaps
  • 270 g sobanoedels
  • 4 el Lee Kum Kee premium oestersaus

Bereiding

  1. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de salade-uitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de aspergebroccoli in de lengte.
  2. Verhit ? van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, salade-ui, Chinese kool, aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.
  3. Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groente.
  4. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groente en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.
Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus is een recept van Albert Heijn