Snelle kippensoep met Libanese wraps

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 350 ml kippenbouillon in pot
  • 1 liter kraanwater
  • 250 g kipgehakt naturel
  • 500 g tuinkruidensoepgroenten
  • 4 Libanese wraps
  • 4 el hummus naturel
  • 4 plakken rauwe ham
  • 40 g rucola

Bereiding

  1. Schenk de bouillon in een soeppan en voeg het water toe. Breng aan de kook.
  2. Draai ondertussen met vochtige handen kleine soepballetjes van het kipgehakt. Voeg als de bouillon kookt de soepballetjes en soepgroenten toe. Breng opnieuw tegen de kook aan en houd tegen de kook tot de soepballetjes gaar zijn, dit duurt ca. 5 a? 6 min.
  3. Bestrijk ondertussen de Libanese wraps met de hummus, leg op elke wrap een plak rauwe ham en verdeel de rucola erover. Verhit de grillpan. Rol de wraps losjes op en gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Serveer bij de kippensoep.
Snelle kippensoep met Libanese wraps is een recept van Albert Heijn