Kaasfondue in brood

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 robuust vloerbrood meergranen afbakbrood
  • 300 g boerenkaasfondue
  • 1 el milde olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 175 ml witte wijn
  • 5 g verse bieslook
  • 5 g verse selderij
  • 350 g snoepgroentemix

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 vierkanten in de bovenkant van het brood en zorg dat er 2 cm. tussen zit. Pas op dat je het brood insnijdt, maar niet doorsnijdt. Pluk voorzichtig grote stukken brood uit de vierkanten, zodat je 2 holtes krijgt voor de kaasfondue. Leg het grote brood en de stukjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven 10 min.
  2. Bereid ondertussen de kaasfondue met de olie, knoflook en wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de selderij en bieslook fijn. Verdeel de helft van de fondue over één van de holtes van het brood. Schep de kruiden door de rest van de fondue en verdeel over de andere holte. Serveer de stukjes geroosterd brood en de snoepgroentemix erbij om erin te dopen.
Kaasfondue in brood is een recept van Albert Heijn