Gratins met warm gerookte zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g Aviko diepvries aardappelgratins met emmentaler kaas en room
  • 250 g warm gerookte zalmstukken
  • 25 g gezouten pecannoten
  • ½ citroen
  • 600 g geschilde bospenen
  • 2 tl vloeibare honing

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de gratins volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Leg de laatste 5 min. de zalm op de bakplaat erbij.
  2. Hak de pecannoten grof. Snijd de citroen in partjes.
  3. Kook ondertussen de bospeen in 10 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Neem de pan van het vuur en verwarm de honing in de nog warme kookpan. Voeg de bospeen weer toe.
  4. Verdeel de zalm, de gratins en de bospeen over de borden. Bestrooi de bospeen met de gehakte noten en serveer met een partje citroen.
Gratins met warm gerookte zalm is een recept van Albert Heijn