Gehaktschotel met aardappel, kerrie & bloemkool

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el arachideolie
  • 250 g rundergehakt
  • ½ el kerriepoeder
  • 400 g Bonduelle ovengroenten bloemkool
  • 1 bosuitje
  • 4 el crème fraîche
  • 450 g koelverse aardappelpuree
  • 50 g geraspte kaas

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het rundergehakt samen met de kerriepoeder op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de ovengroenten toe en bak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in zeer dunne ringetjes.
  2. Schep het gehakt-groentemengsel om met de crème fraîche, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Roer de aardappelpuree los, meng met de bosui en verdeel over de groenten. Bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel in 30 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Gehaktschotel met aardappel, kerrie & bloemkool is een recept van Albert Heijn