Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g half-om-halfgehakt
  • 1 el vadouvan
  • 800 g koelverse bloemkoolrijst
  • 800 g koelverse aardappelpuree
  • 175 g geraspte Goudse oude kaas 48

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een grote koekenpan met anti­ aanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt met de vadouvan, peper en eventueel zout in 10 min. goudbruin en krokant. Voeg halverwege de bloemkoolrijst toe en bak al omscheppend mee.
  2. Verdeel over een ronde ovenschaal. Roer de aardappelpuree los met de geraspte kaas en verdeel in een laag over het gehaktmengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.
Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst is een recept van Albert Heijn