Gegratineerde taco's met burritoschotel

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg zoete aardappel
  • 1 zak paprikamix (3 stuks)
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 550 g HAK burritoschotel in zak
  • 12 tacoschelpen
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 1 el wittewijnazijn
  • 3 snoepkomkommers
  • 100 g botersla

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1½ cm. Kook 5 min. in water met eventueel zout. Giet af. Halveer ondertussen de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit ? van de olie in een koekenpan en bak de helft van de paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de zoete aardappel, burritoschotel, peper en eventueel zout toe en verwarm 1 min.
  2. Verdeel de taco’s over de ovenschaal en verdeel de burritoschotel over de taco’s. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer de taco’s ca. 10 min. in de oven. Klop ondertussen een vinaigrette van de rest van de olie, de azijn, peper en eventueel zout. Snijd de komkommers in schuine plakken. Meng de botersla met de rest van de paprika, komkommer en de vinaigrette. Serveer de taco’s met de salade.
Gegratineerde taco's met burritoschotel is een recept van Albert Heijn