Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 30 g suiker
  • 1 el rodewijnazijn
  • 30 g gezouten pecannoten
  • 4 plakjes Beemster plakken oude 30 kaas
  • 8 sneetjes Fries roggebrood
  • ½ bakje tuinkers

Bereiding

  1. Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 10 min. op laag vuur. Voeg de suiker toe en laat de uien karamelliseren. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat nog 5 min. op laag vuur zachtjes stoven. Laat de uien afkoelen tot gebruik. Hak ondertussen de pecannoten grof. Halveer de plakken kaas in de breedte en verdeel over de sneetjes roggebrood. Verdeel de gekaramelliseerde uien erover en bestrooi met de pecannoten en tuinkers.
Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers is een recept van Albert Heijn