Noedels met portobello & oestersaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 125 g Go-Tan egg noodles
  • 2 portobello's
  • 1 el arachideolie
  • 4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
  • 200 g koelvers gesneden spitskool
  • 75 g peen julienne
  • 2 middelgrote eieren
  • 1 salade-ui

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
  4. Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Noedels met portobello & oestersaus is een recept van Albert Heijn