Noedels met portobello & oestersaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 125 g Go-Tan egg noodles
- 2 portobello's
- 1 el arachideolie
- 4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
- 200 g koelvers gesneden spitskool
- 75 g peen julienne
- 2 middelgrote eieren
- 1 salade-ui
Bereiding
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
- Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Noedels met portobello & oestersaus is een recept van Albert Heijn