Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g Grand'Italia tagliatelle
  • 600 g sperziebonen
  • 2 middelgrote uien
  • 2 el milde olijfolie
  • 300 g kipfiletreepjes
  • ½ el gedroogde oregano
  • 400 g Grand'Italia carbonara met pancetta in pot

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.
  2. Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).
  3. Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen is een recept van Albert Heijn