Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g Grand'Italia tagliatelle
- 600 g sperziebonen
- 2 middelgrote uien
- 2 el milde olijfolie
- 300 g kipfiletreepjes
- ½ el gedroogde oregano
- 400 g Grand'Italia carbonara met pancetta in pot
Bereiding
- Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.
- Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).
- Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen is een recept van Albert Heijn